Съдържание:

ITTT: „Zingend Meisje“: 5 стъпки
ITTT: „Zingend Meisje“: 5 стъпки

Видео: ITTT: „Zingend Meisje“: 5 стъпки

Видео: ITTT: „Zingend Meisje“: 5 стъпки
Видео: 🔴 ENCUENTRO PARANORMAL | ESPECIAL HALLOWEEN #5 | SCARIEST HALLOWEEN VIDEOS 2024, Юли
Anonim
ITTT: „Zingend Meisje“
ITTT: „Zingend Meisje“

Инструкции за проект „zingend meisje“: Hier ga ik vertellen hoe jij zelf een zingen meisje kan maken met arduino.

Wat houd het in ?: Je gaat een meisje van hout maken die beide haar armen uitsteekt. Aan de ene arm zit een lichtsensor en aan de andere zitten 3 knoppen. Ze heeft een speaker bij haar mond dat muziek afspeelt wanneer je een van de 3 knoppen drukt, maarr je moet haar sensor hand widehebben (anders werkt het niet). Wanneer е haar hand loslaat tijdens het liedje stop hij met afspelen.

Консумативи

- Говорителят

-3x бутони

-Лихтсензор

-Хаут/картон

Стъпка 1: De Bedrading

Де Бедрадинг
Де Бедрадинг
Де Бедрадинг
Де Бедрадинг
Де Бедрадинг
Де Бедрадинг

Er zijn voor dit project veel draden om aan te sluiten. Започнете най -евтино опростено с зумер и де -лихтензор, прочетете и изпробвайте. Sluit vervolgens de 3 knoppen aan elk voor een ander liedje. Wanneer alles werkt (na de code), kun je de buzzer vervangen met een speaker (waar е 2 draadjes aan moet solderen).

Nadat е alles hebt aangesloten kun je beginnen met de code.

Стъпка 2: De Code

Стъпка 1: Ga naar https://github.com/robsoncouto/arduino-songs en kies 3 liedjes uit die je wil afspelen.

Стъпка 2: Voeg de code van het liedje in jou code, alleen wat je veranderd is dat de code dat in de setup staat jij in jou code in de loop zet (zodat het af blijft spelen).

Стъпка 3: Scheid de liedjes goed van elkaar en maak nu 4 int's aan (A0 voor de lichtsensor en 3 pins elk voor een knopje).

Стъпка 4: Изпратете if-statement даt geld voor alle 3 de liedjes in je loop (If analogRead (A0> 950). Dit zorg er voor dat de liedjes alleen beginnen met afspelen wanneer je de lichtsensor bedekt. Maak vervolgens nog een if- изявление aan het einde van elk liedje (If analogRead (A0 <950) {break). Dit zorg ervoor dat het liedje stop met spelen wanneer je de lichtsensor niet meer bedekt.

Стъпка 5: Това е de laatste stap, en dit е voor de knoppen. Маак бовен елк да еее if-оператор (бутони == 1). Dit zorgt ervoor dat het liedje alleen gaat afspelen wanneer je de knop in drukt. Zorg er wel voor dat е voor elk liedje een andere buttonstate int gebruikt (liedje 1: buttonstate, liedje 2: buttonstate2 и liedje 3: buttonstate3).

Това е всичко, което е необходимо, за да получите код, да го направите на тест!

(Het is ook leuk om een ander het te laten testen, om te zien wat hij/zij er van vind).

Стъпка 3: Maak Het Meisje

Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje
Maak Het Meisje

Het beste е om het meisje van hout te maken (lasersnijden). Om dit te doen moet je eerst het silhouet zelf tekenen in illustrator en dit bestand kun je dan gebruiken bij de lasermachine.

Wat ik heb gedaan е eerst het silhouet op papier tekenen en vervolgens digitaliseren (vanwege afmetingen) maar je kan dit zelf ook meteen в illustrator doen. Vergeet ook niet om de armen te maken en in een arm een gat voor de lichtsensor en in de andere arm 3 gaten voor de knoppen.

Je kan het silhouet 2x uit snijden voor een achterkant, maar ik heb die van karton gemaakt. Dit geld ook voor de armen.

Wanneer е alle onderdelen hebt kun je beginnen met solderen. Maak alle onderdelen (knoppen, lichtsensor en speaker) обширен aan lange draden, зодат е ze op de juiste plek kan plaatsen (mond en armen). Wanneer е al het soldeer werk af hebt kun je alles op het meisje plakken en de achterkant er op plakken (doe tussen de 2 platen een stuk karton zodat er ruimte е voor de arduino en draden). Nog een tip van wat ik heb gedaan is de achterkant met klittenband wide zetten, zodat hij nog open kan. Ook is het mooi om de zijkanten af te plakken met papier zodat je de bedrading niet kan zien.

Стъпка 4: Подробности за Laatste

Подробности за Laatste
Подробности за Laatste

Om het nog helemaal af te maken kun je het houten silhouet beschilderen (дат е wat ik heb gedaan). Ook om je meisje stroom te geven kun je de arduino kabel aansluiten aan een powerbank. Als je alle stappen hebt gevolgd heb kun je haar recht opzetten en gebruiken!

Стъпка 5: Mijn Logboek

Това е документът, който е изпратен от продукта ben gekomen.

Препоръчано: