Съдържание:

OxusR - Вашето видео съдържание протича: 3 стъпки
OxusR - Вашето видео съдържание протича: 3 стъпки

Видео: OxusR - Вашето видео съдържание протича: 3 стъпки

Видео: OxusR - Вашето видео съдържание протича: 3 стъпки
Видео: Противовирусная настройка иммунитета 2024, Юни
Anonim
OxusR - Вашето видео съдържание тече
OxusR - Вашето видео съдържание тече
OxusR - Вашето видео съдържание тече
OxusR - Вашето видео съдържание тече

O QUE É?

OxusR е проект за Digital Signage que otimiza o consumo de banda evitando redundância de downloads em uma mesma rede.

Por ter sido idealizado durante o Hackathon Dragonboard Challenge да Qualcomm, или проекто аист está em fase Alpha.

АМБИЕНТИ:

  • OxusR Cloud - CMS на Ambiente, които са представени като плейлисти, разположение и видеоклипове със служебни кадастра.
  • OxusR - Ambiente que consumirá da nuvem e armazenará todas като плейлисти и видеоклипове, disponibilizando na rede local o conteúdo para seus respectivos dispositivos.

MODOS DE OPERAÇÃO:

Ao конфигуратор или OxusR няма амбиентен локален você настройка на конфигурация за разположение на rede em 3 режима на разлики:

  • Клиент - Консумиране на контекста на локалния сървър.
  • Сървър - Disponibilizará o contextúdo на rede local.
  • Клиент-сървър-Реализация като duas tarefas mencionadas acima.

É обригатор que на rede exista ao menos uma instância до OxusR на мод сървър или клиент-сървър, който ни позволява да разполагаме с OxusR Cloud за армазенадо. Важното прехвърляне que a Dragonboard 410c използване на 8GB е необходимо да се използва 8GB tanto para o system operacional quanto para a aplicação e todo o seu conteúdo. Para disponibilizar mais espaço para aplicação, um cartão de memória CLASSE 10 deverá ser utilizado. За повече подробности се препоръчва конфигурирането на Dragonboard за връзка с официалната Qualcomm

FLUXO DE OPERAÇÃO:

Индивидуално и необходимо е да се изготвят плейлисти и да се конфигурира када, да се депозитира за възстановяване на системата OxusR Cloud, за да се оцени отхвърлянето при изтегляне в OxusR Server.

Durante или Hackathon Dragonboard Challenge за използване на Dragonboard 410c без мода Client-Server. Част от дестинацията, която трябва да бъде свързана с комуникацията, е свързана с връзката, която може да бъде използвана от ao плейъра до Digital Signage, при използване на URL адреси, използвани от браузърите в HTML 5.

ATENÇÃO

Por uma questão de segurança, dispositivos rodando iOS and Android precisam de uma aplicação com uma WebView chamando o player, pois acessando a url diretemente no browser to system, o player não funciona corretamente.

Requisitos

  • Dragonboard 410c
  • Уеб сървър за Linux, NginX или Apache, MySQL и PHP

Requisitos Dragonboard

  • Линаро -
  • Инсталиране на LEMP (Linux, Nginx, MySQL и PHP)

Стъпка 1: Конфигурирайте O OxusR Cloud

Конфигурирайте O OxusR Cloud
Конфигурирайте O OxusR Cloud

За да инсталирате и инсталирате FTP и MySQL, използвайте сървъра на Web. Certifique-de de que o seu servidor está rodando PHP е MySQL, който е необходим за функциониране на системата.

Primeiro, baixe и ултимативна дистрибуция за OxusR (ainda em fase Alpha)

oxusr.bananagroove.com/releases/latest.zip

  • Extraia os arquivos e faça or upload no seu webserver.
  • Редактирайте или конфигурирайте конфигурацията на MySQL, използвайки потребителя и използвайки MySQL. O arquivo de configuração está localizado върху паста /application/config/database.php.
  • Импортирайте или закупете OxusR-Database.sql на базата данни.

oxusr.bananagroove.com/releases/OxusRDatabase.zip

  • Достъп до URL адрес на уеб сървъра в браузъра, който поддържа HTML5. Тук трябва да сте добре, или да пуснете плейъра, който ви уведомява, за да не конфигурирате съществуващи устройства. (Идентификаторът на станцията не е намерен. Моля, проверете параметрите на URL адреса си.)
  • Por se tratar de uma versão Alpha, интерфейс за система за gerenciamento ainda não existe, será neophodário configurar os parâmetros dentro do banco de dados diretamente.

Стъпка 2: Конфигурирайте O LEMP Em Sua Dragonboard

Конфигурирайте O LEMP Em Sua Dragonboard
Конфигурирайте O LEMP Em Sua Dragonboard

Como mencionado antes, é obrigatório que exista ao menos uma instância do OxusR Server или Server-Client на sua rede local para que o conteúdo seja baixado e consumido pelos outros Clients., Linux, Nginx, MySQL и PHP.

За да приложите приложението, е необходимо да имате Dragonboard, който да използва Linux, без да можете да разпространявате официално, или Linaro, да разпространявате в Debian. Siga като ориентация на официалните представители на Qualcomm / 96boards за конфигуриране на ambiente.

Nesta url você encontra o passo a passo de como baixar e instalar o Linaro

Финализиране и инсталиране на Linaro, предварително инсталиране на Nginx, MySQL и PHP. За търсене на производителност, или сървър http използване на Nginx или Apache. Embora possivelmente também funcione com Apache, препоръки за NginX или по -добро изпълнение.

A Instalação não é demorada e muito menos complicada, existem vários tutoriais espalhados pela web e no nosso caso vamos usar o tutorial disponibilizado pela Digital Ocean.https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-linux -nginx-mysql-php-lemp-stack-on-debian-7

Стъпка 3: Instalando O OxusR Na Sua Dragonboard

Instalando O OxusR Na Sua Dragonboard
Instalando O OxusR Na Sua Dragonboard

Com или LEMP инсталирайте и конфигурирайте, като прецизирате агора колокар или проецирайте OxusR на корена на пастата до сеу уеб сървъра, който е свързан с fizemos на nuvem.

Baixe o mesmo arquivo que foi baixado anteriormente (https://oxusr.bananagroove.com/releases/latest.zip), porém agora em sua Dragonboard

Използвайте черупка, въведете basta без директен root de seu уеб сървър и изпълнител или командо:

wget

разархивирайте latest.zip

  • Изпълнете команден ip за проверка на IP, за да Dragonboard.
  • Браузърът поддържа HTML5 достъп до IP за Dragonboard. A mesma mensagem pedindo para que um dispositivo seja configurado aparecerá, isso indica que sua instalação está rodando normalmente.

Препоръчано: