Съдържание:

ESP8266 - HomeKit NeoPixel Light Strip: 6 стъпки
ESP8266 - HomeKit NeoPixel Light Strip: 6 стъпки

Видео: ESP8266 - HomeKit NeoPixel Light Strip: 6 стъпки

Видео: ESP8266 - HomeKit NeoPixel Light Strip: 6 стъпки
Видео: ESP8266 – HomeKit NeoPixel Light Strip 2024, Септември
Anonim
ESP8266 - HomeKit NeoPixel Light Strip
ESP8266 - HomeKit NeoPixel Light Strip

Толкова съм ентусиазиран от този комплект за разработка на софтуер, че ще напиша няколко блога за този гениален софтуер. Във всеки блог ще адресирам друг аксесоар, който можете да добавите към своя HomeKit без да е необходим мост. Време е да направите HomeKit NeoPixel Light Strip.

Стъпка 1: HomeKit NeoPixel Light Strip

"loading =" lazy "още проекти, посетете моя уебсайт:

Забележка: За да произвеждате и продавате аксесоари, съвместими с HomeKit, вашата компания трябва да бъде сертифицирана за това (https://developer.apple.com/homekit/, Ако се интересувате от разработване или производство на аксесоар за HomeKit, който ще се разпространява или продава, вашата компания трябва да се запише в програмата MFi.) Espressif имат внедрена рамка HomeKit, но тя ще ви го даде само ако имате сертификат MFi (забележете този текст в долната част на страницата, която споменахте: Моля, обърнете внимание, че Espressif HomeKit SDK е достъпен само за лицензи на MFi и трябва да посочите номера на акаунта за целите на проверката, когато поискате SDK.). Този проект е нетърговска реализация на HAP протокол, не е предназначен за търговска употреба.

РЕФЕРЕНЦИЯ Максим Кулкин, esp-wifi-config (2019), Библиотека за стартиране на WiFi аксесоари с активирана конфигурация WiFi конфигурация, https://github.com/maximkulkin/esp-wifi-config Пол Соколовски, esp-open-sdk (2019), Безплатен и отворен (доколкото е възможно) интегриран SDK за чипове ESP8266/ESP8285, https://github.com/maximkulkin/esp-wifi-config Espressif Systems, esptool (2019), ESP8266 и ESP32 сериен буутлоудър, https:/ /github.com/maximkulkin/esp-wifi-config HomeACcessoryKid, мениджър на жизнения цикъл (2019), Първоначална инсталация, WiFi настройки и надстройки на фърмуера по въздуха за всяко хранилище на esp-open-rtos в GitHub, https:// github.com/maximkulkin/esp-wifi-config

Препоръчано: